Advertisement

Isparta Sütçüler Çandır Köyü - Sütçüler Rezervasyon | Otelz.com - Yeşildere, çandır'daki çandır çayının bozburun, sarpdağ ve tota dağları çandır, sığırlık, şeyhler ve melikler köyleri sütçüler'den bir.

Isparta Sütçüler Çandır Köyü - Sütçüler Rezervasyon | Otelz.com - Yeşildere, çandır'daki çandır çayının bozburun, sarpdağ ve tota dağları çandır, sığırlık, şeyhler ve melikler köyleri sütçüler'den bir.. Isparta, sütçüler ilçesine ait çandır köyü için parsel sorgulamasını aşağıda bulunan form üzerinden yapabilirsiniz. Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyü mülki hudutları içerisindedir. Çandır , isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür. Çandır 37.447845 enlem ve 30.896542 boylamda yer almaktadır. 02 ağustos 2021 pazartesi 11:49 isparta.

02 ağustos 2021 pazartesi 11:49 isparta. Yeşildere, çandır'daki çandır çayının bozburun, sarpdağ ve tota dağları çandır, sığırlık, şeyhler ve melikler köyleri sütçüler'den bir. Isparta belediyesi, sütçülere bağlı çandır köyü'nde yaşayan ahşap ustası mustafa şahinkaya'nın hikayesini sizler için derledi. Çandır köyü köprübaşı mevkiinde, selçuklular döneminde yapılmış olan 65 m uzunluk ve 5 m genişlikteki kemerli köprü günümüzde karacaören barajı isparta. Çandır, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür.

KÖYLÜ NÜN DUYULMAYAN SESSİZ ÇIĞLIĞI
KÖYLÜ NÜN DUYULMAYAN SESSİZ ÇIĞLIĞI from www.bomba32.com
Isparta sütçüler çandir köyü tarimsal kalkinma kooperati̇fi̇ sicil numarası : Isparta il merkezine 60 km, sütçüler ilçe merkezine 40 km uzaklıktadır. Çandır, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür. Çandır haritası isparta ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Çandır köyünün 5 günlük hava durumunu facebook'ta paylaş. Isparta sütçüler çandır göl ( phantom p3 ) , hava çekim videoları. Çandır köyü bağlı olduğu sütçüler ilçe merkezine 9 kilometre mesafe uzaklıktadır. Çandır köyü / sütçüler / isparta.

Diğer sütçüler çandır köyü haritaları ve sütçüler çandır köyü yol tarifi için yukarıdan arama yapabilirsiniz.

Çandır köyü hudutları içerisinde kalan park, 1989 yılında tabiat parkı olarak tescil edilmiştir. Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyü mülki hudutları içerisindedir. Isparta sütçüler çandir köyü nüfusu ve diğer bilgileri. Köy, 1926'den beri aynı adı taşımaktadır. See more of isparta sütçüler şehler,çandır,yeşilyurt köyü seracılık on facebook. Çandır köyü / sütçüler / isparta. Çandir'lı şener ve rifat kardeşler. Çandır köyü köprübaşı mevkiinde, selçuklular döneminde yapılmış olan 65 m uzunluk ve 5 m genişlikteki kemerli köprü günümüzde karacaören barajı sularının altında kalmıştır. Sığırlık ve çandır köyü arasında yolun kuzeyinde bir tepe üzerindedir. Çandır köyünün 5 günlük hava durumunu facebook'ta paylaş. Isparta sütçüler çandır göl ( phantom p3 ) , hava çekim videoları. Çandır köyü isparta şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 46 kilometredir. 2017 yılı çevre durum raporu.

.çandır köyünün tüm video, resim ve haberlerine, çandır köyüne özgü yemeklere, çandır köyü vefat haberlerine, çandır eski adı. Isparta i̇li çevre durum raporları. Çandır köyü isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlıdır. Çandır haritası isparta ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Çandır köyü / sütçüler / isparta.

32 İSPARTA: SÜTÇÜLER
32 İSPARTA: SÜTÇÜLER from 2.bp.blogspot.com
Çandır, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür. Isparta sütçüler çandır göl dji phantom hava çekim , hava çekim videoları. Isparta, sütçüler ilçesine ait çandır köyü için parsel sorgulamasını aşağıda bulunan form üzerinden yapabilirsiniz. Çandır köyü sütçüler isparta haritasını incelemektesiniz. Isparta sütçüler ilçesi sarımehmetler köyü tanıtım belgeseli. Isparta i̇li çevre durum raporları. 2017 yılı çevre durum raporu. Yazılı kanyon 1989 yılında tabiat parkı ilan edilmiştir.

Yeşildere, çandır'daki çandır çayının bozburun, sarpdağ ve tota dağları çandır, sığırlık, şeyhler ve melikler köyleri sütçüler'den bir.

Sütçüler çandir köyü firma rehberi'nde 0 adet firma bulunmaktadır, isparta rehberi 11 mayıs 2021 salı günü tarihi itibari ile 520429 kişi tarafından ziyaret edilmiştir. .çandır köyünün tüm video, resim ve haberlerine, çandır köyüne özgü yemeklere, çandır köyü vefat haberlerine, çandır eski adı. Sığırlık ve çandır köyü arasında yolun kuzeyinde bir tepe üzerindedir. Çandır köyü bağlı olduğu sütçüler ilçe merkezine 9 kilometre mesafe uzaklıktadır. Çandır köyü / sütçüler / isparta. Isparta sütçüler çandır göl ( phantom p3 ) , hava çekim videoları. Çandir'lı şener ve rifat kardeşler. Çandır, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür. 02 ağustos 2021 pazartesi 11:49 isparta. Isparta belediyesi, sütçülere bağlı çandır köyü'nde yaşayan ahşap ustası mustafa şahinkaya'nın hikayesini sizler için derledi. Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyünde bulunan. Çandır köyü coğrafi koordinatları ise, 37.445342, 30.907304 dir. Isparta i̇li çevre durum raporları.

Yazılı kanyon 1989 yılında tabiat parkı ilan edilmiştir. Sütçüler'in batı güneybatı yönünde 9,1 km uzağında yer alır. Çandır köyü isparta şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 46 kilometredir. Sütçüler posta kodumuz :32952 eski i̇smi : Çandır , isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir köydür.

Son dakika haberi... Isparta'da orman yangını
Son dakika haberi... Isparta'da orman yangını from img3.aksam.com.tr
Köy, 1926'den beri aynı adı taşımaktadır. .çandır köyünün tüm video, resim ve haberlerine, çandır köyüne özgü yemeklere, çandır köyü vefat haberlerine, çandır eski adı. Çandır köyü, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir yerdir. Isparta sütçüler ilçesi sarımehmetler köyü tanıtım belgeseli. Çandır köyü bağlı olduğu sütçüler ilçe merkezine 9 kilometre mesafe uzaklıktadır. Öncelikle sütçüler için koordinat bilgileri; 02 ağustos 2021 pazartesi 11:49 isparta. Sütçüler posta kodumuz :32952 eski i̇smi :

Sütçüler çandir köyü firma rehberi'nde 0 adet firma bulunmaktadır, isparta rehberi 11 mayıs 2021 salı günü tarihi itibari ile 520429 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Isparta belediyesi, sütçülere bağlı çandır köyü'nde yaşayan ahşap ustası mustafa şahinkaya'nın hikayesini sizler için derledi. Çandır köyü köprübaşı mevkiinde, selçuklular döneminde yapılmış olan 65 m uzunluk ve 5 m genişlikteki kemerli köprü günümüzde karacaören barajı sularının altında kalmıştır. Öncelikle sütçüler için koordinat bilgileri; Isparta sütçüler çandir köyü tarimsal kalkinma kooperati̇fi̇ sicil numarası : Diğer sütçüler çandır köyü haritaları ve sütçüler çandır köyü yol tarifi için yukarıdan arama yapabilirsiniz. Köy, 1926'den beri aynı adı taşımaktadır. Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyü mülki hudutları içerisindedir. See more of isparta sütçüler şehler,çandır,yeşilyurt köyü seracılık on facebook. Sütçüler çandır köyü kimlik kartı. Yazılı kanyon 1989 yılında tabiat parkı ilan edilmiştir. 2017 yılı çevre durum raporu. Çandır köyü, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı bir yerdir. Sütçüler'in batı güneybatı yönünde 9,1 km uzağında yer alır.

+90 246 358 61 76 ısparta sütçüler. Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyü mülki hudutları içerisindedir.

Posting Komentar

0 Komentar